hilmirdadaud.blogspot.my

Magnet Pin ... Magpin

| On
June 16, 2017
Assalammualaikum dan Salam Sejahtera..

Sekejap aje dah sampai penghujung ramadhan kan, nenek Amy pun  dah balik kampung malam tadi. Risau rumah sana belum berkemas, risau pokok bunga tak de yang siram, langsir belum diturunkan... macam-macam yang difikirkannya. Sunyi pulak bila dia dah balik.


magnet pin

Minggu lepas ternampak magnet pin kat IG teruslah berkenan. Lagi pun banyak tudung Amy bertanda disebabkan pin/keronsang. Tudung satin mesti ada tanda pin tudung bawal pulak ada sampai tertarik-tarik benang, geram betul.

Amy tak taulah harga magnet pin ni murah ke mahal sebab tak pernah beli lagi sebelum ni. Sepasang RM15 katanya dari Turki. Bila dah bayar tetiba nampak iklan Arzu kat FB jual magpin.

magnet pin

Ada yang 6 pasang RM69 lagi murah.... 😭. Adoiiii rugi betul rasanya.

Bila dah dapat magnet pin tu, Amy pun belek-beleklah. Pastu rasa macam pelik pulak sebab selalu kalau pakai keronsang pin kat belakang tapi magnet pin ni dia side by side. 

Sesapa yang beli tudung mahal-mahal tu kalau tak nak tudung ada kesan pin pakailah magnet pin ni, selamat tudung korang 😁.
8 comments on "Magnet Pin ... Magpin"
  1. mmg nk sgt lg beli magnet oin tuh kak... arzu tuh camne nk beli nya tuh

    ReplyDelete
    Replies
    1. arzu tu ada jual kat website dia, cer dana tengok kat sini https://arzuscarf.com/collections/pins-rings

      Delete
  2. pernah gak belek-belek nampak orang jual, dok menung cmane nak pakai..huhu

    ReplyDelete
  3. Menariklah magnet pin ni. Takde kesan kat tudung dan baju.

    ReplyDelete
  4. wahh bestnya,. bru tau.. mudah la nak pin dekat tudung..

    ReplyDelete
  5. Rasa cam berminat jugak dengan magnet pin ni tp nya kuat ke dia pegang tudung..?

    ReplyDelete
  6. Saya dah pakai brooch magnet ni dah 2 tahun. Magnet still kuat. Brooch dari Turkey memang mahal dari yang jual kat Arzu. Dia ada banyak design & size. Plus dua-dua belah ada design. Arzu sebelah je. Kalau minat nak beli magnetic brooch, boleh view fb saya https://www.facebook.com/amiza.nudin

    ReplyDelete

Dear all ~ Thank you for reading. Feel free to leave your comments here. Happy to hear your thoughts :)